top of page
20221009_105131.jpg

ook  voor 

zorginstellingen 

Ontdekken, ontwarren, ervaren......

Wil je graag inzichten die jou echt een stap verder helpen?

Ben je het oeverloos erover praten zat?

Inzichten door systemisch werk helpen ontlasten van onnodige ballast.

Mijn missie

Ik wil mensen en in het bijzonder hulpverleners  en teams in de (psychiatrische) zorg op weg helpen een eerste stap te kunnen zetten om zich te ontlasten van onnodige ballast , zodat ze alleen hun eigen verantwoordelijkheden hoeven te dragen zowel privé als op het werk.

Annemarie Wiersema

Haren - Groningen

Shadow on Concrete Wall

Alexandra

Annemarie Wiersema zou ik zeker aanraden. Ze combineert vriendelijkheid met het stellen van heel doortastende vragen. De uitkomst van de familieopstelling vond ik wonderbaarlijk. Je krijgt niet alleen inzicht in woorden maar ook in je gevoel en in beelden. Mijn mening is dat de uitkomst, naast je eigen bewustzijn en openheid, sterk bepaalt wordt door de begeleider van de opstelling.

Agnes

Ik werd  als eerste online begeleid door Annemarie met een opstelling, dit ging eigenlijk heel soepel net als een live opstelling. Als begeleider is Annemarie kundig, rustig en mooi in contact. Ik raad haar zeker aan.

Marie

Ik vind de  effecten die ik heb ondervonden moeilijk te beschrijven. Ik merk dat ik meer verbonden ben geraakt met mijn roots. Opeens ben ik weg van Afkrikaanse muziek en dans ik er graag op. Ik vond de sfeer in de groep heel aangenaam, waardoor je meer met elkaar in verbinding komt en van elkaar leert.

bottom of page