top of page

Wat is TeamConnect

logo-TC-diap.png

De tool TeamConnect is ontwikkelt door Dees van de Hoef en Jan Jacob Stam. Het is een krachtig online instrument waar ik mee werk.

 

Op de site van TeamConnect wordt precies uitgelegd wat je kan verwachten en wat de kracht en kwaliteit is van deze tool. 

Ontwaar kan een bijdrage leveren aan de transitie in de zorg door het systemisch gedachtengoed op een praktische wijze in te zetten. Ontwaar doet dat door zo dicht mogelijk bij de roots te blijven van waaruit familieopstellingen, organisatieopstellingen, fenomenologisch waarnemen e.a.  zijn ontwikkelt en ontstaan. Partner zijn van TeamConnect sluit daar naadloos bij aan.

 

Wanneer zet je TeamConnect in?

 

  • Er spelen zaken in je team waar je de vinger niet op kan leggen.

  • Je wilt een gedegen startpunt met je team als je een verandertraject ingaat.

  • Je wilt een goed beeld krijgen van waar in het team ongebruikt potentieel zit.

  • Je wilt weten welke competenties je zoekt bij het invullen van een vacature.

  • Je wilt inzicht in wat er (onder de oppervlakte) speelt in het team met als doel een beter functionerend team.

 

TeamConnect is anoniem en zonder poespas

 

TeamConnect werkt online en wordt individueel door elk teamlid ingevuld. Dit gebeurt anoniem. De antwoorden zijn ook niet te herleiden naar een persoon. Iedere bijdrage weegt even zwaar. De teugkoppeling online of live is erop gericht om het team als systeem beter te laten functioneren. Gericht, to the point en zonder poespas

 

Ontwaar heeft een sterke drive om teams in geestelijke hulpverlening te ondersteunen, 
waar ze echt wat aan hebben. Zonder oeverloze teamsessies en veel tijd- en geldinvesteringen. Ontwaar wordt gesteund en heeft toegang tot alle partners van TeamConnect om scherp en bij de les te blijven en intercollegiale feedback te ontvangen.

 

Wil je je team ontlasten van onnodige ballast, zodat elk teamlid alleen zijn eigen rol en verantwoordelijkheid kan oppakken waardoor het geheel weer functioneert, zonder ze te belasten met oeverloze praat sessies? Neem dan vooral contact op ! 

bottom of page